Když přijde zima, všichni bychom se nejraději  zahrabali doma do peřin a s horkým kakaem nic nedělali. Bohužel tento čas patří také k těm nejhektičtějším. Zútulněte si byt či dům na zimu polštářky a dekami, abyste se tam vraceli ještě raději. Podívejme se spolu, jak si z domu udělat oázu tepla a klidu.



Chlupaté deky zahřejí i největšího zimomřivce

První věc, která nesmí chybět v žádném zimním království, je pořádně teplá deka. Tu můžete použít jako dekoraci, tak hlavně přítele do chladných dní. Až přijdete domů celí zmrzlí po pořádné koulovačce nebo dni na lyžích, zabalíte se do deky a už jen odpočíváte. Pořiďte si deku z teplých materiálů, například mikroflanelu, které hřejí už od prvního dotyku. Nikdy také neuškodí jich mít více i pro případnou návštěvu. Nejen, že deky působí uvolňujícím dojmem, ale uvidíte, že i večer s přáteli bude ještě příjemnější.

Pokoj

Dekorační polštáře dodají slavnostní nádech

Ke správnému relaxu samozřejmě patří také polštářky. Ani těch se nebojte mít spousty. Pořiďte si k nim velké množství povlaků, abyste je mohli měnit podle nálady. Jednoduché jednobarevné věci doplňte polštáři se vzorem. Nebojte se ani různých materiálů! Krásně vypadá například červená s jemnou metalickou stříbrnou. A pokud rádi odpočíváte na zemi, pak se vám bude hodit velký polštář, na který si můžete sednout.

Polštářky a deky se budou hodit i na prázdninové dny. Postavte z nich dětem bunkr nebo rozpoutejte polštářovou bitvu. Uvidíte, že smích a pohoda zahřejí v zimních dnech i ten nejstudenější dům.