Snad si jej všichni pamatujete ze školních jídelen. PVC ubrus. Možná má trochu nelichotivou reputaci, ale ve skutečnosti je velmi praktický. Pojďme se společně podívat na klady této nedílné součásti stolování.

Nedílná součást jídelního stolu

Ubrusy se používají stovky let. Slouží jako ochrana stolu před poškrábáním a poničením. Samozřejmě mohou plnit i funkci estetického doplňku a dotvářet tak celkovou atmosféru místnosti a případně i slavnostní tón tabule.

V současné době nekonečných možností v podobě velkého výběru různých velkostí, vzorů a barev není problém skloubit estetickou stránku s tou praktickou.

Ubrus

Praktický, nenáročný i slušivý

Samotné PVC ubrusy jsou velmi nenáročné na údržbu a jsou synonymem praktičnosti. V našem e-shopu nabízíme PVC ubrusy, které mají textilní podklad, díky němuž mají delší životnost a zároveň je stůl více chráněn. Také zaručuje, že ubrusy nekloužou a nehrnou se. S PVC ubrusy se ani nemusíte obávat častého praní a žehlení. Tyto úkony s nimi jednoduše odpadají. Jsou snadno omyvatelné, takže stačí jen přetřít vodou případně doplněnou o čistící přípravek a máte hotovo. Nemusíte je ze stolu ani sundávat. Údržba snad už nemůže být snadnější.

Výborně se hodí nejen do každé domácnosti, ale i na venkovní posezení. Představte si třeba takové venkovní grilování na chalupě. Jakákoliv mastnota, která na ubrus ukápne, vás nemusí vůbec trápit. To v případě bavlněných ubrusů musíte podstoupit hotová martyria, aby skvrna bezezbytku zmizela.

V našem sortimentu naleznete velké množství metrážových PVC ubrusů různých barev a vzorů, vhodných na každou příležitost od každodenního stolování až po slavnostní vánoční tabuli. Stačí si vybrat!

PVC